Pedicure 

Als pedicure kan Linda veel voor uw voeten betekenen en onnodig pijn voorkomen. Voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam, immers ze dragen ons, ons leven lang. De voeten krijgen pas de aandacht die ze verdienen als ze pijn gaan doen en dat is jammer!

U zult merken dat ze na een goede behandeling prettig aanvoelen. Bij een eerste bezoek zal Linda u uitgebreid informeren over de behandeling en werkwijze.

Linda gebruikt uitsluitend een pedicure apparaat met nattechniek. Doordat de fijne verneveling een verkoelende werking geeft, heeft u veel minder last van een branderig gevoel op de huid en nagels. Bovendien slaat het stof, dat bij het frezen vrijkomt neer en komt zodoende niet in de lucht terecht.


Pedicure aan huis

Alle pedicurebehandelingen worden ook tegen een meerprijs van  € 3,50 bij u thuis verzorgd.  


Cosmetische voetverzorging

Hebben uw voeten ontspanning nodig? Dan kunt u kiezen voor de cosmetische voetverzorging. Dit houdt in dat uw voeten op een ontspannende manier verzorgd worden. Uw nagels worden verzorgd, de voeten worden gescrubd en vervolgens wordt er een voetmasker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende voetmassage.


Graag verwelkomt Linda u in schoonheidssalon De Sprankeling.

Uw schoonheidsspecialiste in de wijk Brouwhuis te Helmond .

Klik hier voor de prijslijst

Opbellen
E-mail