Manicure

Als nagelstyliste besteedt Linda aandacht en zorg aan uw nagels, maar die mooie nagels komen niet tot hun recht als de huid van de handen droog, gebarsten of rood is.

Handen hebben veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden. Een manicurebehandeling beschermt, verzorgt en hydrateert niet alleen de handen, het is tevens een aangename, ontspannende en stressreducerende behandeling.


Paraffinebad 
Een paraffinebehandeling is een geliefde behandeling als het buiten wat kouder wordt. Door de temperatuurswisselingen tussen warme lucht binnenshuis en de kou van buiten kan de huid schraal en droog aan gaan voelen.

Uw handen worden ondergedompeld in een warm voedende was (paraffine), waardoor zich een soort waslaagje om de handen vormt. Zodra de paraffine in aanraking komt met lucht hardt het uit. Na een aantal keer uw handen te hebben gedompeld worden uw handen ingepakt in plasticfolie en krijgt u wanten aan. Na deze paraffine pakking van 15 minuten voelen uw handen weer soepel en zacht aan!


Graag verwelkomt Linda u in schoonheidssalon De Sprankeling.

Uw schoonheidsspecialiste in de wijk Brouwhuis te Helmond. 

Klik hier voor de prijslijst

Opbellen
E-mail